РЕЧ ДИРЕКТОРА

Наши драги и поштовани ученици и родитељи,

Надам се да сте ви и ваше породице добро и да сте здрави. За нама је пета недеља наставе на даљину која је за наше ученике потпуно нова, едукативнa, а за све нас нова животна ситуација и за коју смо се сви брзо организовали и прилагодили. Укључили смо све могуће начине комуникације како бисмо што боље пренели деци потребна знања и како би међу нама што лакше и брже протицале неопходне информације.

Сви заједно, ученици, родитељи и наставници, укључени смо у рад и свако од нас даје допринос колико и када треба. Хвала вам на разумевању и стрпљењу.

Ваши учитељи и наставници, ваше одељењске старешине, стручни сарадници и ја, имамо све похвале за труд и напор који улажете како би укупан образовни процес текао у оваквим ванредним околностима. Због ванредног стања у коме се налазимо, дошло је до промене Календара образовно-васпитног рада, који је Министарство просвете, науке и технолошког развоја послао школама, по коме неће бити пролећног распуста. Имате четири слободна дана, од петка, 17. априла до уторка 21. априла 2020. године. Од уторка 21. априла настављамо са наставом на даљину.

У име свих запослених и у своје лично име, честитам вам ускршње празнике са жељом да их проведете у здрављу и срећи са својим породицама и најближима. 

Све најбоље и да се што пре видимо и вратимо у наше школске клупе и учионице.

                                                                           С поштовањем,

                                                                           ваш директор школе

                                                                           Гордана Милошевић