Обавештење о почетку другог полугодишта школске 2020/2021. године

Поштовани, 

Почетак другог полугодишта школске 2020/2021. године према Календару образовно-васпитног рада креће у понедељак, 18.01.2021. године. У складу са Упутством Министарства просвете, науке и технолошког развоја образовно-васпитни рад одвијаће се као и на почетку школске године. Ближе речено, ученици првог циклуса, односно ученици од првог до четвртог разреда, похађаће наставу у школи по већ подељеним групама са истом сатницом -  прва група почиње са наставом у 08:00 часова, а друга група у 10:50 часова. Сви ученици разредне наставе похађају наставу сваког дана у школи.

Ученици другог циклуса, односно ученици од петог до осмог разреда, похађаће наставу по комбинованом моделу, као и у првом полугодишту са већ утврђеним групама које се смењују наизменично током недеље. Настава за ученике другог циклуса почиње од 14:30 часова.

Од понедељка, 18.01.2021. године настава креће за ученике прве групе, група А (понедељак, среда и петак) и друга група – група Б (уторак и четвртак). Смена група А и Б врши се на недељном нивоу.  

Ученици који су се определили за наставу на даљину добијаће сав потребан материјал за учење  преко Google учионице. О евентуалним променама распореда часова бићете благовремено обавештени.

Желим вам свима добро здравље, пуно среће и успеха у раду и све најлепше.

                                                                         Директор школе